Кристиан Костов грейна на корицата на китайското издание на "Elle Men". Певецът позира в изчистена визия - в бяла тениска и риза. Това е поредно признание за Костов в Китай, където макар и да не достигна до финала на Singer 2019, няколко негови изпълнения от шоуто се наредиха сред най-оборотните в най-голямата стрийминг платформа там QQ Music. Близо милион фенове пък отпразнуваха заедно с него 19-ия му рожден ден, когато той направи и първия си голям концерт в Пекин.

Момчето-чудо, което класира България на рекордното второ място на "Евровизия", не спира да поднася изненади на феновете си в Азия. Именно там първо бе наличен краткосвирещият му албум "Prologue", в който място намери и дует с местната звезда Тифа Чен. Новите му фенове наричат Крис "Малкия К" и го обичат заради красивата му бленда, голямо сърце и още по-голяма амбиция, коментират от "Билборд", цитират life.dir.bg.

Крис признава пред медията, че изпитва голям натиск да има успех, но този натиск идва най-вече от самия него. Той се поставил под голямо напрежение, че на всяка цена трябва да подобри рекорда на Поли Генова, която спечели четвъртото място на "Евровизия" през 2016 година. Крис бил амбициран да донесе най-доброто класиране за България и наистина го постигна, печелейки второто място през 2017 година.