Певецът Кристиан Костов показа семейството си на парти, видя HotNews. Звездата от "Евровизия 2017" не е от личностите, които обичат да ходят по светски мероприятия. Ето че наруши принципите си и се появи на Руска гала вечер провела се в непоследствена близост до Яхтеното пристанище Марина Диневи, Свети Влас. Изпълнителят доведе със себе си майка си Зауре Костова, брат си Даниел и сестра си София.

Костов беше само гост и не взе микрофона да изпълни някое парче от репертоара си, но пък с удоволствие се наслаждаваше на миксовете, които завъртя атрактивната DJane Monique, чиято кариера започва на Запад с Lane McCray от популярния през 90-те дует La Bouche.

На партито в Il Siciliano бяха забелязани и фолк дивите Галена и Цветелина Янева. Певиците и всички гости се насладиха на 5 степенно меню на Стефано Стека (Novikov London), който е масър шеф носител на 2 звезди мишелин. Сред кулинарните шедьоври бяха карпачо от червена сицилианска скарида, талиатели с крака от снежен краб.

На партито бяха забелязани още кандидат-плеймейтката Анна-Мария Чернева, Мистър Менхънт Али Алиев, екс-футболиста Славчо Тошев.

Снимки: Хайлайф, Facebook