От Лондон започна промоционалното турне на българския представител за Евровизия 2017 – Кристиан Костов.

В неделя вечерта той представи за първи път на живо песента “Beautiful Mess” пред международна публика в британската столица. Освен Кристиан, по време на концерта “London Eurovision Party” участие взеха изпълнители в международния конкурс на още 24 държави.

Силен медиен интерес имаше към българския представител в тазгодишното издание на песенния конкурс. Той даде интервюта за над 15 чужди медии, сред които Би Би Си и програмата “Good morning Britain” на най-голямата частна телевизия в страната – ITV.

„Моята песен “Beautiful Mess” разказва за недосегаемата любов. Не става дума само за романтични чувства, а за любовта в най-широк смисъл. В днешно време живеем в объркан свят, в който единственото правилно решение е да обичаш, а не да мразиш“ – каза Кристиан пред ITV.

Нашият представител бе определен като едно от най-актуалните лица в Евровизия 2017. Това бе причината популярният радиоводещ Скот Милс да го покани за участие в специална програма, посветена на песенния конкурс.

Кристиан Костов вече отпътува за Тел Авив (Израел), където тази вечер ще се включи във втория промоционален концерт от турнето му – “Israel Calling”. Следващите спирки от европейската обиколка са Амстердам (8 април) и Мадрид (15 април).