„Get it” е първият сингъл на Кристиан Костов от предстоящия му мини-албум „Shower Thoughts”, който ще излезе през август и ще бъде разпространен в световен мащаб от Universal Music, а в България от Вирджиния Рекърдс

Преди броени дни излезе новият сингъл на Кристиан Костов „Get it”, който е част от мини - албум с четири записа, които ще получат международно разпространение и ще стартират така очакваната международна кариера на талантливия певец. Кристиан, който завоюва за България престижното второ място на конкурса Евровизия през 2017 г. е пораснал и е започнал сам да пише всичките си песни в съавторство с брат си Даниел.

„Get it” е нещо като изповед – парчето разказва личната история на Крис за това как самотата и липсата на истинска емоционална връзка между хората го карат постоянно да се лута и да търси своето място в света. Песента ще стане близка и на онези, които имат куража да застанат лице в лице с провала и въпреки това да останат верни на себе си.

Жанрът на песента е микс между модерен поп, R'n'B и деликатна симбиоза от urban хип-хоп и вдъхновени от азиатско звучене елементи. Най-отличителното за “Get it” обаче си остават вокалите на Крис - разтърсващи, емоционални и докосващи. „Такава музика ме вълнува в момента. Тя е любима на много млади хора навсякъде по света. Надявам се песента да се хареса и на българската публика“, казва Крис за парчето. „Get It“ излиза в каталога на Universal Music, а в България изпълнителят продължава да е част от лейбъла Вирджиния Рекърдс.