Изгряващият певец Кристиан Костов упорито се стреми да привлича вниманието на феновете. Когато фокусът убягва с пеене, талантът търси одобрение с шантаво облекло. Последната снимка на младежа в социалните мрежи го показа в лилава дреха, която много напомня на кимоно и е по-подходяща за представителките на нежния пол.

Заради специфичния си дрескод 19-годишният нашенец, роден в Москва, често става обект на подигравки. Затова и наскоро тийнейджърът публикува своеобразно предупреждение към екзалтираните фенове да го оставят на мира. „Ще го кажа веднъж. Аз не съм „нещо” или нечия „собственост”. Имам собствени чувства и свободна воля. Чувствам се отговорен за действията си спрямо хората, които ме подкрепят и се опитвам да достигна очакванията на всички - да бъда добър човек. Но не можете да си представите колко пъти другите са груби”, пише в публикацията си Кристиан, пише Lupa.

„Не всички хора са човечни, има и такива, които преминават всички граници! Всеки има право на свое пространство, в което да се чувства свободен, а личният живот е закон! Но има и още едно правило - светът е несъвършен”, коментира публикацията му пък голямата руска звезда Дима Билан.