Определяното като най-голямо музикално риалити в Азия – китайското Singer 2019, ще заложи на силно представяне от страна на Кристиан Костов за откриването си до дни. Момчето-чудо ще даде тон за песен на сезона с изпълнение на Beautiful Mess – парчето, което го изстреля на световната сцена след участието му в Евровизия през 2017 г.

Кристиан вече засне промоционалния си видеоклип и фотосесия за шоуто, в чийто предишен сезон с голямата награда си тръгна номинираната за Грами Джеси Джей. На сцената на Singer 2019 отличникът от X Factor ще се качи на 11 януари. За победата той ще се бори с още 6 изпълнители.

Кристиан Костов с гадже шампион

Ето и една от първите снимки на Костов от Китай. На нея младокът изненадва с ексцентричната си визия, която напомня много на характерния стил на обличане на Майкъл Джексън. Джако също носеше подобни черни маски на лицето си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristian Kostov (@kristian_kostov_official) on


Шоуто ще се излъчва всеки петък от 22 ч. местно време до април по Hunan Television, Mango TV. От България пък ще можем да проследим участието на Костов в официалния канал на предаването в платформата на YouTube.

Междувременно изпълнителят на Get It е в Китай в компанията и на брат си Даниел, пише в. Монитор. До скоро двамата работиха заедно по нова музика за Кристиан във Виена, след като той издаде дебютния си краткосвирещ албум Shower Thoughts.