Достигналият второ място на "Евровизия 2017" Кристиан Костов представи новия си сингъл “Burning Bridges“. Парчето е колаборация с норвежкия музикален продуцент Jowst и вече е достъпно в Spotify, Youtube и Apple Music. Това е първата колаборация на младата звезда след участието му на песенния конкурс в Киев. Jowst също участва в събитието, като завърши на 10-то място на финала.

“Burning Bridges” съчетава силно и емоциалнално вокално изпълнение с модерния в момента EDM и Future House звук. Песента е доло на Кристиан и Jowst, заедно с популярния норвежки изпълнител Jesper Jenset.

“Burning Bridges е песен, в която познавам себе си и разказва за това как трябва да се пречистим и да се фокусираме върху най-ценните неща в живота си“, обяснява за проекта си Костов.

В края на януари Кристиан Костов стана първият българин, носител на наградата за дебютиращи европейски изпълнители, добили голяма популярност извън границите на собствената си държава. Българският изпълнител получи и голямата награда на Европейските музикални награди- Изборът на публиката.