Носителят на титлата „Мистър София“ Ричард Величков и скандалната силиконка Кристин Каменова окрадоха „50 нюанса сиво“. Двамата пресъздадоха скандални сцени от филма в хотелска стая. Не става ясно какви са техните отношения, дали са във връзка или просто са се отдали на сексуалния нагон, но химията между тях си личи от фотосите, които скандалната блондинка публикува в социалните мрежи.

„Оле, много си отивате, направо сте родени един за друг“, гласят някои от коментарите под фотосите. Двамата явно все пак крият сексуалните си отношения, а Кристин е изрязала главата на фитнес инструктора от всички снимки. Нищо чудно Ричард да се грижи за тялото и на Кристин, която напоследък се хвали със стегнатите си корем и дупе.

Каменова, която се прочу с потребителския си кредит, изтеглен, за да си сложи силиконов бюст и да посети Дубай, е преживява истински катарзис, убедиха се зрителите на Нова телевизия. В предаването "Ничия земя" тя разказа какво се е случило след като обяви пред цяла България защо е изтеглила 20 бона. Пред камерите Кристин сподели, че Дубай за нея вече е в миналото, а Мохамед, който й предложи брак на летището в емирството, е отписан.

"Мислих, че е истински мъж, такъв, който ще ме подкрепя, но се оказа, че няма нищо общо с мъжкарството. След като разкрих историята си пред цяла България, много евтини бръмчалки са му писали, за да се възползват от него, да отидат безплатно в Дубай, тогава той не ме подкрепи. Няма какво да правя с мъж като него", сподели Кристин.

"В живота си не допускам някой да ми налага правила. Мохамед не ми липсва, махнах го от всички профили. Много пъти ми писа, но аз не желая да комуникирам с него. След това преживяване нямам потребност някой да ме издържа, искам да се справям сама и да постигна всичко, което искам, сама. След това може да имам някой до себе си", допълва Каменова.

В момента тя снима уеб поредицата "Принцеси под прикритие" и се отдала изцяло на работа, нямала време за глупости.

Преди седмица тя обяви в социалните мрежи, че ще се подари на абитуриент, който ще отиди с най-известните гърди на бала. "Аз се подарявам за няколко часа, ще си покрия сама разходите за рокля, грим и прическа, ще придружа момчето на бала, но няма да стоя през цялата нощ с него", категорична е Кристин. Тя не вярва, че може да се влюби в някой абитуриент, тъй като са били много малки. "Аз харесвам мъже, не деца", допълва силиконката.