Моделката Кристин Илиева, която пострада сериозно при катастрофата с Дивна, прояви поредна наглост. Красавицата възмути социалната мрежа с благотворителен концерт, който се организира, за да се съберат средства за предстоящи операции. Преди време потребители на Фейсбук масово се надигнаха срещу Илиева, която не спира да се снима с маркови дрехи на луксозни дизайнери, а в същото време търси финансова помощ за здравето си. Според масовото мнение, Кристин може спокойно да направи разпродажба и да събере голяма част от парите, от които се нуждае за интервенциите. Кристин позира с чанти за по 3000 лева, а в същото време търси помощи, възмущават се в интернет, видя HotNews.

Скандално! Кристин Илиева облечена за хилядарки, а проси пари

В предстоящия благотворителен концерт ще се включат големи музикални звезди от родния шоубизнес, като Мария Илиева, Любо Киров, D2, Папи Ханс, Тита, Михаела Филева, V:rgo x TRF, БНР, Deep Zone Project, Young BB Young, Искрата. Това е една малка част от имената, които застават зад инициативата на младата певица Дивна „Всичко/нищо“, с която ще събира пари за приятелката си. Събитието е на 12 юни в Интер Експо Център, цените на билетите са 12 лв.

Припомняме, че преди повече от година двете приятелки Дивна и Кристин катастрофираха, като моделката беше тежко ранена, а певицата управляваше автомобила. Месеци по-късно Илиева успя да проходи, но има нужда от допълнително лечение. С този концерт ще стартира и фондация „Всичко или нищо“, която ще се стреми да обединява български известни лица и носители на мнение в мащабни кампании за подкрепа на благотворителни каузи. Всички събрани средства от продажбата на билети ще бъдат използвани за благотворителни цели.