Жената до Тото от "СкандаУ" Кристин Петринска втрещи тв аудиторията с бруталния си диалект. Русото момиче, което е родом от София, даде подробно интервю за запознанството си с рапъра, майчинството и живота си. Зрителите пред малкия екран си потресоха от говора на сладката блондинка, пише Lupa.bg.

В интервюто, което Кристин даде пред Ива Софиянска-Божкова, преобладаваха "мене", "са", "ше ни черпи", "навънка", "шо се прави","тоя въпрос", "колебаеме се", "женат", "от там нататъка". Проблемът нямаше да е толкова голям, ако не се хвалеше гордо, че е завършила Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ и се е дипломирала като "PR".

„Много е сладка, но кърти с този говор","Един за друг са си с Тото", „От къде е това момиче?! Много й е труден българският. Говори сякаш не е българка “, „Научи се да приказваш! Едвам говори, а уж Тото имал много високи стандарти“, „Българският ли е роден език на това момиче?“ , са само част от коментарите в социалната мрежа след интервюто на Кристин.

„Нали и така нали и аз почнах да танцувам нали, ама после забременях нали. Иначе нали от малка се занимавам с танцуването. И нали бяхме зад сцената нали...И така нали. И нали харесах го нали абе нали ти казвам....“, е част от интервюто на танцьорката.

Репортер на Lupa.bg преброи, че само в първите 5 минути от интервюто Кристин казва 13 пъти „нали“. Разбира се, може и да сме пропуснали някой от многобройните поврорения на паразитната дума.

Не липсва и критика към Ива Софиянска – „Задавайте малко по-интересни въпроси в тези интервюта.... Имаш ли късмет? Тото ли е късмета ти? Как виждаш Тото след 10 години? 3 клас в училище ниво на журналистика“, пише ядосана зрителка.