Кристина Агилера харесва тялото си и е направо шашната от собственото си деколте.

Поп дивата не се свени да разказва, че не обича бельото и предпочита вкъщи да ходи г*ла.Кристина се притеснява от бельото, не от килограмите!

Агилера все по-често се съгласява да участва в поредно ток шоу и не отказва да дава интервю винаги, когато я поканят. След доста дълго мълчание певицата, която е постоянно одумвана заради многото си килограми след раждането, се разприказва. Разприказва се – и още как! Не само за творческите си намерения и за семейството, за майчинството и за живота изобщо.

Агилера обича да говори за себе си и да издава различни интимни подробности, които не всеки би споделил, описва www.mirtesen.ru. След като разбуни духовете с клипа си “Your Body”, тя побърза да заяви на всеослушание, че остаряването не я плаши и с възрастта се усеща все по-уверена. После в шоуто Chelsea Lately Агилера изведнъж се зарови в интимната част на гардероба си. “Не обичам да нося бельо – заоткровеничи звездата. – То ме сковава, а аз искам да се чувствам абсолютно свободна!”

Така Кристина Агилера разкри тайната на своята разкрепостеност и сек*уалност. Звездата впрочем винаги е обичала да демонстрира тялото си. Наскоро 31-годишната Кристина се снима го*а за обложката на новия си албум “Lotus”. Освен това тя обяви, че направо е шашната от собственото си деколте! За капак призна, че най-обича когато си е вкъщи, да ходи съвсем г*ла, пишат от kliuki.bg.