Очевидно все още в любовно настроение от Свети Валентин насам, Кристина Агилера сподели вчера няколко изкусителни снимки на профила си в Инстаграм, пише Daily mail.

На черно-белите кадри американската певица е абсолютно гола, потопена във вана, пълна с пяна. Фотографиите предизвикаха вълна от коментари и мнения както в социалната мрежа, така и из медийното пространство.

Към момента топлес снимките на Агилера са събрали повече от 288 хил. харесвания и над 7 хиляди коментара.

Някои от феновете са откровено изненадани от странната изява на любимката си. Според тях носителката на 6 награди "Грами" изглежда добре, но изразяват недоволството си, че тя няма нужда от подобен тип самореклама.

Други обаче определено приветстват мокрите кадри, споделяйки под тях, че 37-годишната майка изглежда повече зашеметяващо.

Поп дивана не е пускала друга песен, след „Lotus” през 2012-а. Тя припомни наскоро, че появата на новия й албум наближава с пълна пара. Очакваше се той да бъде на пазара в края на 2017 г., както самата звезда бе обещала, но това така и не се случи.

Всъщност разголените фотосесии не са нещо ново за талантливата певица. През 2002-а тя се снима за американското издание на мъжкото списание Maxim. Именно броят с нейното голо тяло тогава държа дълги години рекорда за най-продавана корица.