Кристина Агилера се появи в лилава, прилепнала по пищната й фигура, рокля на обявяването на номинациите за наградите AMA (Американски музикални награди) в Лос Анджелис.

31-годишната певица позира уверена в своя външен вид и не беше пропуснала да подчертае формите на тялото си до най-малкия детайл.

Изпълнителката на хита „Beautiful" се въртеше услужливо пред фотографите, така че да я хванат от всички страни. С този свой ход тя заплаши да провали репутацията на Ким Кардашиян като знаменитостта с най-пищни извивки в Холивуд.

Кристина не беше пропуснала високите токчета, изкуствените мигли, изрусената коса, които са характерни за нея, но ги беше допълнила с актуални кичури в розово-лилав цвят.

R & B звездата Риана и рапърката Ники Минаж поведоха номинациите за АМА с по четири броя, като са в ожесточена конкуренция с поп звездата Джъстин Бийбър, който получи три номинации, съобщават от tialoto.bg. Другите изпълнители с най-много евентуални отличия са Кейти Пери, Дрейк, Ъшър и Maroon 5.

Наградите ще празнуват своя 40-годишен юбилей тази година и церемонията ще се излъчва на живо от Лос Анджелис на 18 ноември.