Кристина Апългейт даде първото си интервю откакто роди дъщеря си Сейди Грейс Ленобъл преди три седмици, пише radaronline.com.

От ефира на шоуто на Елън Дедженеръс тя описа тежките родилни болки и заяви, че да бъде родител е най-хубавото нещо, което някога й се е случвало.

Апългейт, която победи в борбата с рака на гърдата, обясни, че раждането се е проточило общо около осемнадесет часа.

„Имах си план” – казва тридесет и девет годишната звезда от „Женени... с деца”.

„Плановете са голяма глупост”,продължава тя – „Моят беше да ми сложат упойка, но не ми понесе добре, не ми хареса. Не ми хареса чувството да си парализиран. Беше ми направо зловещо. Така че преустановихме и решихме да родя по естествен начин".

"Уау", възкликна Дедженеръс: "Как така?"

"Ще ми се да кажа, че това беше мой избор", каза Апългейт – "но всъщност лекарите без да искат спряха упойката."

*Кристина с дъщеря си на корицата на сп. People

"А болеше ли?", попита Елън.

"Беше много болезнено, болките бяха много тежки, но накрая тя се появи", каза Апългейт, преди да покаже снимката на прекрасното си малко момиченце.

"В момента, в който я извадиха аз се съблякох, нещо което принципно не бих направила. Тази част от тялото ми (гърдите й) е нещо много лично за мен...истински лично място. Място, което не ме кара да се чувствам особено комфортно, така да го кажем. Но в момента, в който я извадиха аз просто разкъсах дрехата си в стая, пълна с хора, който не познавам, сестри и доктори, а аз и тя просто си лежахме там. Това беше най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало”

„Красив момент” – отбеляза Елън.

Бащата на бебето е годеникът на Апългейт - четиридесет и една годишният музикант Мартин Ленобъл.

*Кристина и Мартин

Вижте видео:

 Кристина Апългейт в шоуто на Елън Дедженеръс 

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver