И Кристина Апългейт мина в графата на женените с деца. Ако допреди дни сексапилната блондинка се радваше на волния си живот, то вече сменя пелени, пише Lifestyle.bg

Американските медии днес съобщиха, че Апългейт е родила момиченце на 27 януари в болница в Лос Анджелис. Новината, разбираемо, се пазела в тайна досега, за да не научат папараците в коя клиника е настанена звездата.

Това е първото дете на Кристина и годеника й музиканта Мартин ЛьоНобл. Щастливите родители кръстили мъничето Сейди Грейс ЛьоНобл.

"Майката и бебето са добре. Малката е прекрасна и двамата не могат да спрат да й се наслаждават", казва източник, близък до семейството пред сп. "Пийпъл".

39-годишната Апългейт и 41-годишният Мартин излизат от близо три години, но се сгодиха на 14 февруари миналата година. Кристина обяви, че е бременна през юли.

Преди време тя сподели: "Каква майка искам да бъда, ли? Сигурно ще бъда малко хипи и малко Тип А. Ще правя това, което майка ми е правила, което ме превръща в хипи и ще приложа някои трикове, които съм гледала от приятелките си, докато са отглеждали децата си. Ще се опитам да съчетая всичко накуп."