Поп звездата Кристина Димитрова получи неочакван подарък за рождения си ден ­ цял остров.

Любим човек я сюрпризирал с екскурзия във Франция с акцент на обиколките в Нормандия. Турът включвал и посещение на Мон Сен Мишел­ феодалната крепост край устието на река Куенон, събрала в себе си абатство, манастир, жилищни квартали и катедрала.

„Пътувам с приятели към този уникален град на остров в океана. Искам и догодина такъв подарък за празника си! Подобни изненади не се забравят никога и оставят след себе си само светли чувства”, сподели Кристина за „Монитор”.

Изпълнителката на „Добре ми е така” обаче не пожела да коментира дали отскокът є до страната на любовта е подарък от новата є муза, или от много, много близък приятел.

След като цял ден попивала красотите на Мон Сен Мишел, вечерта рожденичката била изненадана с купон в автентичен френски замък на 1000 години. На празненството присъствали 12 души ­ само най-близки до сърцето на певицата хора.

Неувяхващият секссимвол няма да почива нито ден при завръщането си в България. От 13 август заедно с дуетната си половинка Орлин Горанов стартират национално турне. Точно на 13-и те ще са в Летния театър в Бургас, на 21 август ще отпуснат глас в Hacienda beach ­ Лозенец, следват Добрич, Варна, Велико Търново и Плевен.

„Като заговорихме за турнето, искам да ви кажа, че сега, във Франция, Орлин и съпругата му Валя не са с нас ­ те си почиват отделно. Ще се видим в България. Хората май са свикнали, където е единият от нас, задължително там да е и другият”, пошегува се със своя кум Криси.