Звездната певица Кристина Димитрова си подари луксозен подарък за Нова година - почивка на о-в Пукет. Секси певицата е толкова доволна от воайажа си, че се похвали в социалните мрежи, като пусна снимки по бански в басейн в луксозния хотел, в който е отседнала.

Eстрадната изпълнителка не скри, че е истински доволна от воайажа си на топло, далеч от софийската зима. „Благодаря на всички за хубавите пожелания за Новата Година. Ще взема и аз да си пожелая нещо. Нека Новата 2020-а ми тръгне по вода!!!”, написа Криси във профила си във Фейсбук. Певицата получи куп комплимент за визията си, на които отвърна със сърчице.

Приятели от сцената на певицата разказват, че пътуването до Тайланд е подарък на Криси от нейния приятел Васил за Нова година. Естествено, подаръкът включва и всекидневни спа процедури, сред които е и прочутият тайландски масаж, пише lupa.bg.

Някогашната дуетна половинка на Орлин Горанов винаги си е признавала, че обожава екзотичните пътешествия по топлите страни и предпочита да харчи парите си там.

снимки: кристина димитрова, фейсбук