„Вече преживях Деян” – признава сексапилната моделка Кристина Милева. Сега тя живее и работи в Италия.

„Откакто се разделихме, не съм се връщала в България. Вече минаха 10 месеца, почти година. Не се притеснявам да говоря за него, всички за това ме питат. С Деян не сме си говорили след раздялата. Той си има приятелка, аз си имам приятел…” – споделя Кристина пред „България днес”.

„Разделихме се като големи хора, без излишни драми и ревове. Сега съм с нов приятел и съм щастлива” – моделката е влюбена в италианеца Симоне Фалчето, известен моден фотограф. Заедно са близо 4 месеца, пише kliuki.bg.

Кристина признава, че не е могла да преглътне секс забежките на Деян Донков, наричан от някои Дон Жуан Донков. Сега обаче тя се чувства сигурна:

„Живеем със Симоне в прекрасен апартамент в Милано. Засега не мислим за сериозни неща, искаме да купонясваме."

*Деян Донков и Кристина Милева във VIP денс (Снимка:Bulphoto)

Кристина бе в София, за да посети представяне на модна колекция в столичен магазин. Красавицата бе придружена единствено от майка си. „Ще посветя времето си в София на мама, после летя за Италия” – сподели моделката.

Последните клюки около Деян Донков го свързват с младата и красива актриса Радина Кърджилова. Предвид нрава му на ловец обаче, едва ли ще се задържи дълго с нея.

*Радина Кърджилова (Снимка: Велислава Каймаканова-Ножарова за сп. Maxim)

Вижте фотогалерия:

Снимка (водеща):Bulphoto