Кристина съвсем скоро ще направи голямото си завръщане на сцената и ще представи нов самостоятелен проект. До броени дни младата изпълнителка на Diapason Records ще заснеме видео към песента, което ще бъде промотирано в ефира на ФЕН ТВ.

Тя направи изключително силен старт на кариерата си с песента „Закъсняла любов“, която бе реализирана в средата на 2012 година. Дебютният й проект получи висока оценка от страна на феновете и Кристина бе обявена за едно от най-успешните открития в попфолка.

След това певицата заложи на динамичното парче „Лесно запалим“, което също допадна на почитателите. После обаче певицата направи известна пауза за разочарование на публиката.

„Всъщност не съм спряла да пея и да се занимавам с музика през цялото това време. Може би се нуждаех известен период, в който да остана насаме със себе си и да реша в каква посока да поема. Трудно е, когато си нов изпълнител да откриеш пътя, по който да вървиш. Сега обаче съм по-заредена с енергия отвсякога и съм изпълнена с желание за работа!“, сподели младата надежда на Diapason Records.

Още през лятото на миналата година Кристина даде своята заявка, че няма намерение да се отказва от кариерата си и реализира дуетна песен с колежката си Славена – „По женски“.

Но сега предстои Кристина да направи голямото си завръщане на попфолк сцената с чисто нов самостоятелен проект.

„Вече съм записала песента. Предстои ми до няколко дни да заснема и видео към парчето и съвсем скоро то ще бъде промотирано в ефира на ФЕН ТВ.“, каза талантливата изпълнителка.