Кристина се завърна на сцената след кратка пауза и вече като част от "Fantazy group media". Изпълнителката представи новия си сингъл, който дава заявка за хит, с нов артистичен псевдоним - Криси/Krissy.

Тя споделя, че след четиригодишна кариера с Диапазон рекърдс, започва начисто, с подкрепата на музикалната компания на Силвър.

Преди броени дни Криси представи проекта "Момичето на тати", по музика и аранжимент на Александър Асенов, а текстът е на актуалната текстописка Анастасия Мавродиева.

Певицата се довери за грима на Цецо Андреев, а за косите на Емилио Стефано, които вземат участие и във видеоклипа.

"Реших да изпипам до последния детайл първия проект, след завръщането ми на музикалната сцена, точно поради тази причина дадох всичко от себе си и вложих цялото си сърце и душа. Предложих на моите близки приятели Емилио и Цецо да вземат участие във видеото, а те не се е и замислиха. Много съм доволна от крайния резултат, надявам се публиката да го оцени" - споделя изпълнителката.



Криси е удовлетворена, че вече има своите сценични изяви. "След излизането на песента, телефонът ми прегря от разговори. Всеки ми звъня да ми благодари за парчето, получих много похвали. Паралелно с честитките, много собственици на дискотеки, механи и други ме потърсиха, за да пея при тях. Много ме зарадва отношението на всички към мен. Определено съм липсвала на хората и моето отсъствие се е усещало" - обяснява тя.

В момента Криси подготвя няколко музикални проекта като един от тях ще бъде народна песен и премиерата ще се състои до дни, пише signal.bg