Нов скандал взриви първият изгонен от „Биг Брадър” участник Кристиян Стойков, намесвайки друг футболист – Николай Михайлов.

Русолявият младеж с меки китки от село Жернов, който се представи като „любовник” на футболната звезда Валери Божинов, оспори сексуалната ориентация и на неговия съотборник в националния отбор и баджанак.

Скандалните подробности за вратаря на турския клуб „Мерсин” и син на президента на БФС Борислав Михайлов блондинът е разкрил пред Елза Парини. Култовият травестит уточнява пред „Уикенд”, че разговорите му с Кристиян са от преди 2-3 години. Още тогава Стойков имал амбиции да стане известен и се опитал да използва познанството си с Елза като трамплин, пише hotarena.net.

Парини има солидни контакти в медийните среди, а също така води своя рубрика в един от най-популярните информационни сайтове.



В един от чат разговорите им темата се завърта около Николай Михайлов и Алисия. „Този леле скрит гей, не зная как е е*aл Алисия! Малък му е, веднъж не видях, че е в тоалетната и влязох по погрешка и му го видях, изтръпнахме и двамата. Много се лигави, имал пари, самохвалко, какъв часовник имал, колко охрана имал и т.н, едвам го търпях, ама аз взех на Ники лаптопа и седнах в хола докато си тръгнат. Алисия е земен и добър човек, ама все идиоти намира за себе си”, разправя Кристиян. Не става ясно обаче къде се развива действието, в чий хол и в чий клозет.

По-нататък от разговора им става ясно обаче, че за разлика от интервюто си във визитката си за „Биг Брадър”, в което твърдеше, че е спал с Валери Божинов, съжденията на Крис за сексуалната ориентация на Михайлов не са от личен опит, а на база визуална преценка.

„Разправя само колко й струвал анцуга 9000 лв. и аз какво да направя?! Като не му е малък що му е правила свирка и тогава Ники се изпусна и каза „не успя да го вдигне”… И аз чатнах и погледнах Николай, скрит гей е!”.

Редакцията на „Уикенд” не се наема да коментира колко процента от фантасмагориите на гея Кристиян са истина. След като напусна шоуто, той запя друга песен. Отметна се от думите си, че е спал с Валери Божинов и обяви, че е визирал пластичен хирург със същото име. Проверка на изданието установи, че такъв хирург изобщо не съществува. Кристиян обвини шоуто в манипулация и отказа да повярва, че 49% от зрителите са гласували за изгонването му.