Кристиян от „Биг Брадър“ има съмнение, че Валери Божинов стои зад светкавичното му изгонване от шоуто, а не вотът на зрителите!

Всъщност хомосексуалния тип за първи път е наклеветил футболиста в интервю, дадено пред Елза Парини през 2013 г. Както сега изцепи, че Божинов е от левия бряг, така и тогава го е заявил директно. С разликата, че е било замесено и името на Азис.

„Азис е спал с Валери. И аз искам да го мина сладурчето Валерко. Виолета (жената на Ники Китаеца) е приятелка с Ася (Алисия) и аз съм присъствал, когато Алисия плачеше пред Виолета. Виж, че Азис нарочно снима Николета в клиповете си, Емилия я снима и тя. Правят сечено на милата душичка. Алисия е бясна, че Валери е спал с Азис! То това си е факт“, споделя палячото пред Елза.



Според запознати Кристиян още преди години е започнал да се катери на гърба на популярни личности, за да се добере до някой миг слава. Изстрелвал е не една медийна бомба, с която засяга някоя родна светска персона, но така или иначе – не е успял да постигне целта си.

Очевидно ще продължи да го прави. Дори вече е започнал да иска пари на медии, ако го потърсят, за да им даде интервю. Репортер на в. „ШОУ“ се е свързал с реалити героя, след което започнал пазарлъка на блондина, пише hotarena.net. „Ще проговоря срещу пари. Имам много какво да кажа. Оценявам се на 500 лв.“, изстрелял комичното същество.