Брадърката Кристияна Леоманни нападна предаването „Станция Нова“ и феновете му.

Това се случи след като беше излъчено интервюто на Съквартирантката й от Big Brother Family Ели Кузмова, която обясни за раздялата си с Веско Кузмов и новия й любим, който е рецидивист.

Откровенията на пловдивчанката обаче й донесоха доста негативни коментари в мрежата, пише bliasak.bg.

Това провокира варненката Кристияна да защити приятелката си от нападките на хората в Интернет пространството и провокативните въпроси на водещата Нана.

*Ели Кузмова в "Станция Нова"

„Хора, крайно време е да престанете с този негативизъм. Отвратителни сте. Оставете хората да си живеят живота, както им е добре и са щастливи. Ели е една прекрасна жена“, написа Кристияна на стената на предаването във facebook.

Това провокира много коментари като много от тях бяха срещу двете Брадърки, а резултатът беше изказването на брюнетката, че: „по-добре ку*ва , отколкото евтина, безрезултатна, нископлатена, българска женичка“.

Кристияна похвали качествата не само на Ели Кузмова, но и не пропусна да отбележи, че дъщеря й Вивиан учи в най-реномираното и скъпо училище в Швейцария, похвали мъжа си и пожела на всички жени да са щастливи колкото нея.

*Кристиана с дъщеря си

След последвалите нападки относно визията на Кристияна, спорът се превърна в бойно поле, а брадърката не пропусна да обиди някои от коментиращите жени за начина по който изглеждат.

Накрая съвсем естествено в дискусията се включи и Ели.

Снимки: Facebook