Кристо изрази възхищението си от задните части на Лора Караджова и от ефекта, който те предизвикват върху зрителите в новия им клип Paradise.

Това продава, заяви изпълнителят в предаването "Усещане за жена" по TV7, а водещата Катето Евро го подкрепи: "Да, страхотна е. Но и глас има също".

Кристо заяви, че винаги има момиче до себе си. Смята, че жената е истинското вдъхновение за твореца. Когато имаш жена до себе си, нищо не може да те спре, допълни той и призна, че дамите са силни и нежни, защото природата им е дала възможността да даряват живот.



Кристо е най-образованият рапър у нас. Той е завършил бизнес администрация, актьорско майсторство и режисура. Наследил е обичта към музиката от баща си и чичо си и от петгодишен свири на пиано, а от години танцува брейк. На сцената се качил, когато бил 18-годишен и оттогава е влюбен в изкуството.

Живял известно време в Америка, но се върнал по няколко причини. Първата – аз съм родолюбец. Втората – там не е по-добре. Има прекалено много престъпност; дискриминация; безсмислени закони, които да държат в подчинение цялата маса хора; разстоянията са прекалено големи. Няма защо да бягаме оттук, ние не сме Индия, за да нямаме ток и вода, допълни Кристо.