Тази година рапърът Кристо пусна своя линия бижута.

През лятото авторът на „Повече от всичко” е решил да разшири продуктовата линия и започва работа по нова серия украшения.

Уникалните изделия са посветени на благотворителна кауза. Приходите от продажбите им ще бъдат дарени на победителя от последния сезон в шоуто „България търси талант” Пламен Любенов.

Танцьорът, покорил сърцата на публиката с разстърсващата си житейска история и уникален талант, вече получи първата произведена от линията броеница.

Цялата колекция е посветена на най-голямата му мечта - да основе школа по интегриран танц, където да обучава хора в неравностойно положение.

Кристо и Пламен се срещнаха, за да обсъдят детайлите по благотворителната кампания и спонтанно решиха да сложат началото на още една обща инициатива. Рапърът и любимия талант на България започват работа по съвместен музикален проект. Това обаче не е единственото, което ги свързва. Самият Кристо е запален танцьор, възпитаник на американския Franklin and Marshall College, където учи актьорско майсторство. Участва в десетки театрални и танцувални постановки в колежа.

Пламен и Кристо триумфираха заедно на финала на последния сезон на „България търси талант”. Там победителят представи своя танц, а рапърът изпълняваше на живо авторския си хит „Аз мога”.