Родният рапър Кристо, който е подел активна кампания, пропагандираща отправяне на позитивни послания към младежта чрез песните си, даде сериозна заявка за световната сцена с пресния си хит - Fast Life.

Парчето е в ротация едва от няколко часа, а силно впечатление прави това, че този път е заложил на изцяло англоезичен текст, чиито автор е самият той.

"Чувстваш се всесилен, когато осъзнаеш, че чрез творчеството си, чрез музиката можеш да предадеш своята житейска мисия на десетки хиляди по целия свят. За това в тази песен реших да го кажа на английски. Не крия, че имам амбициите един ден да направя съвместен проект с моя кумир - Джей Зи. Поел съм по правилния път, имам нужните контакти и песента Fast Life е още една крачка към осъществяването на такъв проект", с вълнение споделя най-дейният рапър у нас.

Кристо наскоро основа фондация, подпомагаща млади таланти и ориентирана към борбата с емиграцията, а в клипа на Fast Life, отново насочва вниманието на аудиторията към българското, като под бийта на Jay Cee, се изпълняват народни танци върху хип-хоп звучене.