Рапърът Кристо пак залюби млада моделка. Изпълнителят, който стана популярен най-вече с бурната си връзка с красивата манекенка Кристин Илиева, отново е обвързан, а избраницата му отново носи името Кристина. Докато Кристин се учи наново да ходи и прави първи крачки след тежкия инцидент, при който пострада тежко в катастрофа с певицата Дивна, то Кристо се разхожда из софийските улици под ръка с още по-малка на години хубавица.

Певецът и Илиева преживяха близо 5-годишна връзка, а той описваше моделката като най-голямата любов в живота си. Двамата се влюбиха още докато тя беше ученичка, но слуховете из светските среди твърдят, че накрая тя го зарязала заради постоянната му ревност.

Името на Кристо бе свързвано с различни девойки след раздялата им, и то винаги по-малки от него. В момента той явно е оставил мимолетните си увлечения в миналото и отново се носи на крилете на любовта.

Въпреки че официално рапърът мълчи за новата тръпка, Кристина Георгиева се появява в най-новия клип към последната му песен "Няма нищо невъзможно". За разлика от него младото момиче не скромничи и в профила си в инстаграм отскоро публикува общи влюбени снимки на двамата. "Остави някоя млада красива манекенка Криси и за нас, де", шегуват се с него последователи в социалните мрежи.

Отново в мрежата, бившата му Кристин се похвали, че възстановяването й върви успешно и вече прави първите си разходки навън. "Смело напред! Благодаря за подкрепата", написа Илиева на феновете си и сподели, че вярва, че нещастието, което я сполетя, я прави по-силен и добър човек. Пожелаваме й по-бързо и пълно възстановяване!