"Всеки ден трябва да си на максимум. Ако не живееш така, не си жив!", заяви видимо съненият рапът със сядането си на диванчето на "Жените говорят" - най-шумното женско токшоу в ефира на България.

Кристо призна, че не може без жена в сърцето си.

"Винаги имам. Аз, ако нямам, не мога да дишам! Не мога да творя! Трябва ми муза", заяви в категоричния си стил изпълнителят.

Той и Лора Караджова, която съобщи в ефира на TV7 прекрасната новина, че е бременна, са и номинирани за изпълнители на годината на наградите на популярна музикална телевизия.

Двамата разказаха, че според тях малко по малко нивото на музиката у нас се качва. Медиите започват да обръщат внимание и на поп изпълнителите, не само на попфолк гилдията и с времето неща се променят.

Качествените неща няма как да останат незабелязани, смятат хитовите изпълнители на парчето Paradise.

Относно нападките срещу тях, че проповядват употреба на наркотици, алкохол и лайфстайл, който вреди на децата, Кристо и Лора бяха категорични, че това не е така. Музиката е посветена на любовта и на това хората да се забавляват, да останат в родината си и да намират рая тук и сега, в човека до себе си. Те обаче са на мнение, че медиите са способни да опорочат всичко с тиражирането на лъжи по адрес на звездите у нас, пише news7.bg.