Поредният гост на репортерката ни Ива Атанасова в предаването ''Неудобно'' е певецът Кристо.

Пред камерите ни изпълнителят разкри, че за първи път е решил, че ще стане певец, когато е бил на 18 и е живеел в Щатите, където е учил бизнес и актьорско майсторство.

''Качих се на сцена, хареса ми да съм на сцена, да съм пред хора, да ги забавлявам, да им служа по този начин. И ми хареса изкуството въобще да представяш нещо, да си в този тип сфера. След това започнах да танцувам брейк, един от елементите на хип-хопа и от брейка и актьорското майсторство някак се пренесох в рапа. Аз винаги съм слушал рап, слушал съм 2pac, бил съм огромен фен на този тип музика, защото е социална, агресивна, принадлежи на младите, изразява определена позиция за протест'', разказа Кристо.

''Рисувам също така, голи жени... Като Леонардо Ди Каприо съм... в Титаник'', допълни закачливо той.

На въпрос дали има човек до себе си, певецът отговори положително: ''Имам връзка и съм щастлив, гледам винаги да съм щастлив. За мен това е най-важното и това си пожелавам.''

Кристо призна още, че може да бъде всеотдаен, ако някоя жена го предизвика да бъде такъв и му дава всичко от което има нужда.

''Аз съм фен на това хората да следват сърцето си и да се чувстват свободни. Въпреки, че вярвам в истинската любов, аз вярвам и в човешката свобода и нещо не ми харесва много идеята, някой, да притежава някой. Защото много хора са незрели, когато влизат в една връзка и искат да притежават някой. Започват да го питат къде е, с кой е, кога се прибира, да му държат сметка. Да го затварят в една клетка. И в момента, в който затвориш някой в една клетка, дори той да иска да е в нея, инстинктивно той иска да избяга. Моята препоръка към младите влюбени е да не се затварят в клетки, да не вярват в концепцията за притежание на друг човек. Ние не сме създадени да бъдем притежавани, да сме роби на някой, всеки притежава себе си и всеки ден ти избираш да си с този човек.'', разкрива философията си за любовта Кристо.

Защо е решил да се върне в България, вместо да остане да живее в САЩ, какво мисли за политиците ни и протестите в страната, какво още ни сподели за любовта, готви ли нов проект, какво мисли за чалгата и други интересни неща научете от видеото: