Любителят на луксозни коли Константин се реши на безпрецедентна стъпка в кризата и обяви за продан две свои коли.„С болка в сърцето ви съобщавам, че съм решил да се разделя с моите зверове“, написа той, като даде телефонният номер на свой дилър за контакт в случай, че някой от последователите му се реши да се сдобие с тях.Става дума за възпетия в чалга ретро хит бял Мерцедес с баровски номер и Нисан GTR, чиято базова цена тръгва от 195 хиляди лева.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konstantin (@konstantin_official7) on

Сега Коцето остава само с едно возило – новото порше, което си подари за последния си рожден ден преди месец. Феновете са убедни, че именно тое станало причина за изненадващата продажба. Май Поршето излезе по-скъпо от очакваното“, коментира почитател, а друг допълва, че всяка от двете коли, обявени за продажба струва колкото апартамент в луксозен столичен квартал.

„Направих подарък на себе си. А сега се чудя как ще го плащам. В Коцето има минимум двама души – единият е любящ баща, строител – мие улици, къщи, дундурка деца... А другият обича да пиянства и му е станало мъчно“, разказа във видео от празника си певецът за новата си придобивка.