Чревоугодничеството и бохемският начин на живот на Коко Динев си казаха тежката дума и взеха за жертва здравето му.

Дълги забави по нощните заведения, огромни количества алкохол и ядене на корем – така може да се опише най-кратко житието на бизнесмена.

Човешкият организъм обаче не е от стомана и рано или късно пороците оказват пагубното си влияние върху него.

45-годишният бизнесмен е получил жестока жлъчна криза в последните седмици и се е наложило посреднощ да посещава болницата, за да го стабилизират, пише „Уикенд”, цитира hotarena.net.

Половинката на Емилия отдавна страда от проблеми с храносмилателния орган, но в последно време положението станало неудържимо. Коко обаче стискал зъби и търпял, тъй като сам си докарвал проблемите с гигантски количества пикантна храна, обилно гарнирана с алкохол.

Бизнесменът изобщо не сядал на масата, ако тя не е отрупана с тлъсти гозби от рода на киевски котлет и прочее „свински изкушения”. Падал си и по лютото, и по киселото, а многобройните предупреждения на личния му лекар, че вече не е първа младост и ще го закъса зверски със здравето, не го впечатлявали изобщо.



След среднощния курс до интензивното обаче Динев най-после се стреснал и решил да въведе ред в мощния си хранителен режим. За негово щастие този път се разминал с операцията, но изпитвал жестоки болки и по съвет на докторите минал на коренно нов хранителен режим. В основата на диневата диета било червеното цвекло, което заменило обичайните ребърца.

„Картинката е уникална, хората около него набиват, а Коко седи и побутва в чинията някое бобче, или стръкче броколи. По-нещастен не сме го виждали дори когато Вихрен Сандански фалира, или когато миналата година го разследваха за черното тото”, дивят се авери на бизнесмена.

Динев е известен с чувството си за хумор и с лекота сам се иронизирал за състоянието, до което се е докарал. Даже си турил на шега прякора Коко Пищова, в чест на тежкотонажния търновец, който в последно време беше принуден да свали 40 килограма, за да се размине с ампутация на крайниците.

Динев единствено не давал дума да се издума да тури край на тютюнопушенето, което също дразнело жлъчката му. „Като не мога вече да ям, ще се поддържам с никотин”, подсмихвал се любимецът на всички прохождащи чалга диви.