Крум печели все по-голяма популярност в попфолк жанра.

Изпълнителят умее да провокира публиката с песните и с видеоклиповете си, а коментарите за него в Интернет форуми стават повече и повече, пише signal.bg.

"Не може само да се хвалят нещата. Трябва да се плюват, да се псуват, да има от всичко, за да има разнообразие. Примерно някой ще ми каже, че ми е супер песничката, друг ще ми каже да го д**а тоя и така. Трябва да има разностранно мнение, за да има някаква критика, може да не е градивна, но да я има" - казва с усмивка Крум.



Певецът е наясно, че негативни коментари винаги ще има и е на мнение, че всеки човек е свободен да изрази мнението си.

"Светът е малко анти като цяло и всички тези неща са нормални. Не са ми проблем, не се справям с тях, защото не се замислям особено. Когато имам нов проект, за мен е важно да видя какви са мненията и съм доволен, когато има от всичко, защото ми е ясно, че не могат да ме харесват всички, но не е и необходимо. Всеки си слуша каквото иска. Има свобода на словото, можеш да плюеш, можеш да хвалиш" - обяснява Крум.

Новата песен "Танци-манци", която излезе наскоро и отново е в трио на Крум с Дебора и Кристиана, също възбуди страстите на хейтърите.

Във видеото Крум, Дебора и Кристиана попаднаха в затвора. „Признаваме се за виновни за това, че с видеото към песента „Буба лази” сме създали неприятни асоциации в много хора и сме наранили част от тях”, споделят изпълнителите.

Триото е зад решетките, но на помощ идва техният продуцент – поп звездата Миро.

Такъв е сюжетът в новия видеоклип „Танци-манци”. „Искахме да покажем, че сме отчели критиката и сме готови да се поправим”, допълва триото.



„Танци-манци” е по музика на Оцко и текст на Росен Димитров. Видеоклипът се завъртя в телевизионния ефир, а вече успешно завладя и Интернет пространството. Като любимец на зрителите се откроява и един от участниците в кадрите – кучето Джинджър. То попада заедно с Крум, Дебора и Кристиана в затвора и в крайна сметка е единственото, което успява да се измъкне оттам.

„Решихме в последния момент да няма щастлив финал за нас, тъй като по време на снимките преценихме, че както е тръгнало, отново може да отнесем критика и решихме да останем за по-дълго”, казват още изпълнителите.