Върху предстоящия си музикален проект работи Крум. След успеха на предходните му песни “Безчувствен” и колаборацията с Анелия “Забрави”, певецът е категоричен, че ще успее да изненада феновете.

“Имам ясна представа каква да е песента, какъв да е видеоклипът, оттук нататък се доверявам на екипа, с който работя, макар и да следя изкъсо всеки детайл”, споделя той, пише planeta.tv.

В свое интервю Крум разкрива, че има ясна концепция какво да предложи на публиката и всичко това трябва да е в унисон със собствените му усещания. Предстои му и издаването на албум, който носи заглавието “Безчувствен”.



“Имах друга идея за заглавие, но просто самата обложка си донесе това, а и тази песен е знакова за мен и за целия ми музикален период, който ще обхване този албум”, допълва още певецът.

Крум е категоричен, че не желае да спазва срокове, в които да представя песните си.

“Понякога се налага да забавям дадена песен или пък в случая забавям албума, но не искам да правя нещо само, защото има дадена тенденция. Искам, когато правя крачка в дадена посока, тя да се забелязва и преди всичко да носи удоволствие и на мен самия”.