Крум разказва за създаването на новия си музикален проект “Забрави”, в който се включи и Анелия.

Песента и видеото успяха само за седмица да впечатлят феновете и вече се радва на огромен интерес.

“Успях отново да работя с един тандем, който е мой любим и на когото съм залагал дълго време”, споделя певецът във “Фолкмаратон”, пише signal.bg.

Той е благодарен за това, че е успял да продължи линията си на работа след “Безчувствен” и “Забрави” се е превърна бързо в любима за феновете.

По повод предстоящите Награди на телевизия “Планета”, Крум коментира: “Не очаквам награда, за мен е важно като изляза на сцената, публиката да гръмне”. “Само статуетката на телевизия “Планета” нямам в кариерата си, но вярвам, че един ден ще я имам”, категоричен е той.

Изпълнителят показва позитивната си нагласа към света, въпреки че в живота си е преодолявал доста трудни моменти.

“Разбира се, че ми се стоварват и доста неприятни моменти, но вдигам глава и продължавам. И в кариерата си съм имал върхове и после спадове, защото така ми се стекоха събитията и отношенията, но за мен музиката е всичко и аз не спирам да работя и съм много упорит. Вярвам в себе си и в хората, с които работя”, разказва той.

В своя професионален път Крум е успял да срещне всякакви хора и различни ситуации, които са го поставяли пред изпитания.

“За себе си успях да изградя принцип на работа – да вървя напред, да следвам целите си и моят успех да се дължи единствено на труда ми, а не на неуспеха на някой друг” - заявява певецът.