Крум оставя всичките си гаджета доволни и задоволени преди да се разделят. След това има случаи, в които отново се срещат. С тези думи той разсея съмненията, че гадже е запалило колата му, която изгоря преди месец пред столичен фитнес.

„Старите гаджета не са по никакъв начин афектирани. Този, който ми запали колата, ми купи нова кола. Новата ми е по-хубава от предната“, сподели през усмивка фолк изпълнителят в интервю за "Famous VOX".

Той не скри, че пиарът е започнал след като колата е била изпепелена. „Каквото и да се случи, винаги се снимам“, допълни той.

Крум сподели, че през 2018 година не е комуникирал с вече бившия си продуцент Оцко, но продължава да твърди, че са приятели. На въпрос дали е правил тройка с него и половинката на композитора Кристиана, певецът отговори, че дори и не може да си представи нещо подобно.

Изпълнителят споделя, че обича да прави секс постоянно, особено като спи. „Аз си го правя, когато искам и има с кого. Нямам почивни дни. През нощта най-вече обичам, особено в момента на събуждане, тогава съм в друг филм и гледам да използвам момента“, не крие Крум, който въпреки че правил редовно секс, не пропускал и да мастурбира.

Съвсем скоро той ще промотира нова песен, чието видео е заснето в Барселона.