Само преди броени дни Крум представи най-новия си музикален проект в дует с Андреа „Твойта кожа“.

„Поздравленията и масово положителните мнения, които получих по повод новата ми песен в дует с Андреа -„Твойта кожа“, ме правят безкрайно щастлив. Знаете, че заслугата не е само моя. Благодаря на Оцко – най-добрият композитор и мой продуцент, на незаменимата във всяко отношение Радина Миленчева, на най-добрия поет, текстописец и Човек с главно Ч – Росен Димитров, на страхотния режисьор -Добромир Николов, на модела и playmate – Дилена Димитрова, на top фитнеса – Vibes Health & Fitness, на 2ti-VOIN и Revolt за страхотния стайлинг, на Зоран Костов за красивия грим, на Хабиби за прическата“, сподели Крум в официалната си фейсбук страница.

Певецът е категоричен, че най-важното за един изпълнител е да намери точния екип, за да може да изрази по най-добрия начин себе си пред публиката.

„Не на последно място искам да благодаря на Андреа за стила и класата, която придаде на песента“, допълва още той.
През годините Крум е експериментирал с редица проекти, които са били отпечатък на моментните му състояния. „Много мои приятели и фенове ме следват през годините плътно. Подкрепят всеки мой проект, всяка моя професионална метаморфоза и промяна, всеки мой риск, който съм поемал в кариерата и не само. Има, разбира се и много хора, за които професионалните ми решения са странни. Така наречения хейт не ми е чужд, напротив. Ясно е, че не можеш да угодиш на всички и за всичко, а и не е нужно. Рзбира се, няма нищо по-хубаво и мотивиращо за един артист от това да бъде оценен“, категоричен е Крум.