За Крум казват, че не влиза в конфликти и единственото нещо, което обича, е да развеселява хората, които са около него. Веселяк - такъв виждаме Крум в риалитито "Сървайвър", където той участва.

“Това е истинската ми същност. По природа съм положителен, много рядко може човек да ме види намусен и ядосан. Ако физически и психически съм смазан, тогава единствено нямам сили. Иначе постоянно гледам да си намеря за какво да се усмихвам”, споделя певецът в "Автограф".

Крум разкрива, че понякога близките му хора могат да го изкарат извън нерви, защото за тях му пука истински.

"Когато става въпрос за близки хора, нервите ми гърмят. Аз съм зодия Лъв и ставам много хаплив, кръвожаден, рязък и избухлив. Но не съм злопаметен, успявам бързо да забравям. Неща, които ме дразнят, бързо ги елиминирам. Така се оцелява, това е "Сървайвър" и в душата" - разказва изпълнителят.

Крум казва, че сцената го спасява от самия него и го откъсва от проблемите. Обича да се изявява на сцена, независимо дали печели или не печели пари по този начин.

"На сцената никога не усещам напрежение, защото стъпвам на нея, за да храня душата си. Всичко останало го слагам след това. Ако материалното беше първо, отдавна да съм сдал багажа" - с усмивка обяснява той.

Сега певецът иска да се съсредоточи върху новите си проекти и да успее да издаде албум.

"Вървя към приключване на тавата от песни, вече почти имам необходимия брой за един такъв проект, остава ми малко и мисля, че ще успея до края на годината. Но този албум не трябва да бъде самоцелен. Аз винаги обичам нещата да са подсилени максимално и не искам да потъне в общия кюп. Иска ми се да го подплатя с един хубав концерт, който да представи албума. Все още не съм измислил заглавие, но знам, че това ще е един албум, който ще е много чувствен и емоционален" - подчертава изпълнителят, пише signal.bg.