„Да, имаме проблем с Мая. И от доста време не можем да го решим“, призна журналистът Крум Савов.

Припомняме, че в медиите гръмна новината за разрива в отношенията със съпругата му Мая.

На въпроса вярно ли е, че двамата имат сериозни проблеми, той отговори утвърдително, но и с голяма доза насмешка, пише hotarena.net.

„Наистина имаме проблем и той е къде да отидем за годишнината от сватбата ни. Правим 10 години юбилей и не можем да решим на круиз с кораб ли да го отпразнуваме, до Дубай ли да отидем…“, разкри Крум Савов.

По повод публикацията във „Всеки ден“, че с Мая Савова изпитват кризата на 7-ата година, журналистът заяви:

„Нека първо си проверяват по-добре информацията. С Мая сме заедно от 10 годни, не от 7. Така че няма как да караме кризата на 7-ата година“.

Той опроверга и слуховете, че през септември за една седмица са си дали почивка и са били разделени. „Никакви поводи не сме имали с Мая да се разделим дори за 1 час, камо ли за една седмица. Навсякъде пътуваме заедно“, успокои Крум Савов.

Журналистът категорично отрече и третото твърдение в медиите – че заради проблемите им Мая тръгнала по врачки. Тв водещата най-малко би се занимавала с гадателки и баячки.

На въпроса не се ли притеснява все пак от „прокълнатия стол“ на Съпругите, той призна, че са го обсъждали с Мая доста пъти.

„Факт е, че столът разведе Даниела Янков и Андрей, после - Иван и Вихра, и накрая - Жени и Тачо. Но има една малка подробност – всички те са били на другия стол, вътрешния. Мая не стои там, така че столът й е имунизиран“, шеговито обясни Савов.

„С Мая сме много щастливи и нямаме никакви проблеми, имаме стабилна и здрава връзка. Пожелавам такъв брак на всички“, заключи журналистът.