Миро се подготвя за своето лятно мини турне. Първият концерт е на 30 август Бургас, следват – 31 август Варна, 2 септември Русе и 13 септември Пловдив. Това е първата му концертна обиколка след големия успех на „Омиротворен“ през 2009 година.

"Турнето ще премине през четири града. В него ще се включат най-добрите, поне според мен инструменталисти на България – Цветан Недялков, Венелин Венков, както и много други. „Хипнотик“ също ще участват. Голяма част от песните ще изпея с хората, които са били в моя отбор в „Гласът на България“ през различните години. Иначе много изненади сме подготвили" - споделя той пред delo.bg.

В концертната си програма изпълнителят включва песни от старта на „Каризма“ до сега, както и няколко песни от албума „Месия“, който предстои да излезе.



"Броени дни след като закрием турнето в Античния театър в Пловдив на 13 септември ще излезе песента „Като сватбена халка“, заедно с клипа, които вече са готови. Малко след това ще излезе и албумът, който също е почти готов. Предстои да запиша едно последно парче в Лондон" - казва певецът, пише signal.bg.

Когато беше обявено турнето излезе информация, че в него участие ще вземат Цветелина Янева и Невена Цонева. Тези дни във фейсбук Крум също обяви, че ще участва. "Изненада... Очаквайте ме на турнето на Миро" - сподели изпълнителят на "Пайнер".

"Да, Крум ще дойде в един от градовете, все още не знам в кой точно. Това трябваше да бъде приятна изненада, а не част от официално обявената програма. Зависи от него и неговата ангажираност в кой град точно ще се включи" - уточни Миро.