Крум изпрати 2016-а с благодарност и с признанието, че за него е била вълнуваща и щастлива.

"Господи, благодаря ти за тази 2016 година, за мен тя беше най-щастливата за последните повече от 10 години от живота ми.

Пожелавам и на себе си, и на вас една още по-хубава година от отминаващата. Бъдете здрави, обичани, влюбени и успешни. Благодаря ви за подкрепата през всичките тези години" - написа той в края на декември.

Певецът стартира 2017-а с няколко изненади за феновете си като разкри, че вече е готов с нов сингъл, за който казва, че ще бъде промотиран съвсем скоро.

"Очаквам да стартирам с нов хит Новата 2017-а година. Януари излиза новата ми песен по музика на Оцко и текст на Росен Димитров. През месец януари ще излезе и една друга музикална изненада, освен клубната ми песен, която ще ме покаже в различна светлина и ще изненада много хора" - издава той пред "България СЕГА" и допълва още:

"Очаквам да съм все така влюбен и обичан, както през 2016-а година. Очаквам да пътувам много по света. Януари ще си правя и една пластична интервенция, което ще ми е за първи път - присаждане на коса при най-добрия специалист, не само за България, д-р Елза Банковска. Очаквам резултата с нетърпение..".

"Пожелавам си здраве, професионално израстване, нови висоти, хитове и работа, любов, здраве за близките ми и повече мир по Земята. Желая на хората да са по-добри с околните, да имат вяра и да са здрави, да си помагат. Защото времената са трудни и икономически, и заради постоянните терористични атаки, които се засилват. Много хора са в беда, не знаем какво ни очаква, където и да се намираме по света, никой не е в безопасност. Бог да ни пази! Пожелавам една по-добра година на всички ни" - завърши Крум.