Крум направи премиера на дългоочаквания сингъл “Забрави”. В песента специално участие взема Анелия, която се включи с вокали, с което допринесе още повече за хитовото звучене.

Песента е дело на Йорданчо Василковски-Оцко, а текстът е на Росен Димитров. Само за една нощ “Забрави” калкулира близо 50 000 гледания, с което дава заявка да се превърне в един от хитовете за този сезон.

Видеото успя да привлече вниманието на феновете с нестандартните кадри, както и с участниците в него. Крум отново покани близкия си приятел - победителят в “Сървайвър-Камбоджа” Ваня Джаферович, а в сюжета двамата се появяват в тандем, този път препускайки с коне.

Красотата в “Забрави” носят и две от най-колоритните участнички в риалити предаването, а именно - Йори и Надя. Двете показваизключителен сексапил и артистично присъствие. Сценичен партньор в кадрите на Йори е питон, който всъщност е истинският домашен любимец на героинята.

Типично в стила на Крум, не липсва и провокация - много сексапил, както и няколко страстни целувки между участниците. Хореографията и изпълнението на танците във видеото са на Венцислава Станковска - хореограф на балет Fame.

Именно “Забрави” Крум ще представи на предстоящите награди на телевизия “Планета”. Той подготвя шоу, с което да завладее феновете в Зала 1 на НДК на 24 февруари, съобщават от музикалния канал. Изпълнителят е номиниран и в категорията “Певец на годината”, пише signal.bg.