Фолкпевецът Крум продължава да пази диета, след като се върна от Камбоджа, където стана една от звездите, състезаващи се срещу обикновените хора в играта "Сървайвър", научи "България Днес".

Зрителите ще видят шоуто, което снима Евтим Милошев и компания малко преди 21 септември, когато пък почва "Гласът на България".

"Нямах проблеми да дъвча каквото и да е за храна. Преди това имах достатъчно добра подготовка по фитнесите, а и в планината. Минах доста походи, упражнявах и концентрацията си", похвали се изпълнителят на "С близалка в ръка".

Изпълнителят на "Пайнер" вече се завърна от Камбоджа, но продължава да спазва диетата си, като отказва алкохола, цигарите и секса.

"Все пак до края на формата трябва да съм във форма и затова не празнувах и рождения си ден, който беше на 15 август", сподели завършилият флейта и поп и джаз пеене в консерваторията Крум.

27-годишният изпълнител в момента е без сериозно гадже, но жени около него не липсват.

"Вече се кротнах. Аз съм много ревнив и силно обичам партньорките си. Но досега съм плакал само два пъти от любов. Т.е. и двете ми сериозни връзки бяха като "Война и мир". Добре че никой не умря! Сега отново съм стъпил на краката си, оправям живота си и чакам моето момиче да се появи. Надявам се това скоро да стане", споделя Крум перипетиите си в любовта.