Жестока драма преживял фолк певецът Крум. Изпълнителят винаги говори с неприязън за окултни и мистични явления, защото е уверен, че привързаността на майка му към ясновидки и екстрасенси буквално я е пратила в гроба.

Трагичната сага започва през 2000 год., когато родителите на малкия Крум се развеждат след бурен брак, пълен с побоища и скандали. Родителката, уверена, че черна магия е причина за разпадането на семейството, плаща купища пари на врачка, за да развали магията.

Циганката прибрала парите, но фамилията така и не се събрала отново.

Месеци по-късно жената започнала да храчи кръв, но вместо да послуша сина си и да се оперира в болница, отново се доверила на ясновидки и предприела лечение на състоянието си с ритуали и въздействия от разстояние. Няколко месеца мнима врачка лекувала болната, като оказва се впоследствие, положението й се влошавало, вместо да се подобрява.

В този период лекарите вече установяват, че майката на Крум е заболяла от рак на гърдата, но очевидно е закъсняла с медицинските изследвания, заради досегашното си „лечение при баячки”. В този тежък период от живота си младият фолк талант се пристрастява към алкохола и наркотиците.

„Исках да избягам от ужаса, в който живеех. Вкъщи майка ми постоянно викаше и ми се молеше да я хвърля от балкона. Не можех да слушам страданията й, грях ми е на душата, но вечер бягах от вкъщи и ходих да се дрогирам с приятели, за да намеря по-добър свят”, откровен е Крум. Той се отдава на денонощни запои, пуши трева, взима кокаин.

Майката на Крум издъхва, докато той й пее една от своите песни.

„Не издържах и я оставих сама да пренощува в хола. Има поверие, че трябва да се спи с покойника, но за мен бе прекалено тежко. До ден-днешен не влизам в тази стая, тъй като тежките спомени бясно нахлуват”, споделя мъката си със сълзи на очи Крум, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.