. След хитовата си балада с

- "Едно сбогуване", идва ред и на други парчета, които ще бъде представени на меломаните в следващите месеци, а първото от тях се очаква да излезе до края на 2017-а.

За отсъствието си от музикалната сцена певецът разказва в "Открит микрофон" на Signal.bg, че не е взето импулсивно, а е дълго премисляно.

"Винаги влагам цялото си същество, цялото си сърце, без значение точно какъв музикален експеримент правя. Не ми беше приятно да спра, беше ми много трудно, честно казано, след много разговори и разсъждения, че съм зациклил, което аз го чувствах и моите съветници също го казаха. Много е важно отстрани да има кой да те чуе, да те види и да те "нахрани" по най-градивния начин, така че да те накара да се вслушаш" - сподели той пред водещата Емилия Стоянова.

Крум, който си даде творческа почивка, се завръща с поредица от нови проектиЕмилия





"В тези месеци се опитах да се обера, защото ми се бяха насъбрали освен професионални емоции - разни премествания, които натоварват, разсейват, размиват, така и лични неприятни емоции, и доста неща, които минават през главата на човек, той може и малко да откачи... Човек трябва да се поскрие, за да бъде полезен и сам на себе си, а не вреден. Мисля, че дойде един момент, когато аз започнах да си вредя сам на себе си" - призна изпълнителят.

Той разкри, че в момента не поддържа контакт с Оцко и обясни, че работи с друг продуцент, който е новият собственик на Хит Мюзик.

Вижте подробностите около новите проекти на изпълнителя, промените в музикалната компания и отговорите на въпросите на зрителите в интервюто, което Крум даде за "Открит микрофон" с Емилия Стоянова, пише signal.bg