Крум е най-големият палавник в поп- и фолкгилдията, разкриха пред “ШОУ” негови приятели.

Преди две години изпълнителят на “С близалка в ръка” имал дискретна афера с Руши Виденлиев. Двамата се запознали на парти в имението на светската дама Джулия Бул в малайзийската столица Куала Лумпур. На въпрос дали е така, мадам Бул заяви, че те наистина са били гости в имението й тогава, но нито отрече, нито потвърди клюката за по-близка връзка между тях.

Клюката за по-нестандартната сексуалност на Крум тръгна със самия му дебют в телевизия ММ. Тогава се заговори, че чаровният флейтист спи с боса на медията Камен Воденичаров. След това изпълнителят на “Майната ти” започна интимна връзка с друг представител на попмузиката – Миро, но и тя трая от ден до пладне.

Според интриганти именно Каризмата му показал чудния свят на наркотиците. Мълвата носи, че Крумчо все по-често бил забелязван да се “пудри” с белия прашец на светски партита. На последното, организирано от фолксписание, Крум заедно с колегата си Джордан доста често посещавали тоалетната на заведението, след което подсмърчали така, сякаш са настинали, раздуват интриганти.

Според информаторите на “ШОУ” напоследък Крум все по-често бил забелязван в компанията на фризьор, който също се казва Миро. Той стана известен покрай инцидента с актрисата и модел Деси Зидарова. Когато беше пребита, Миро също изяде няколко тупалки.