Крум разкри трудностите по време на престоя си в "Сървайвър".

Певецът довери, че освен хубавите моменти животът му е бил тежък заради липсата на добър подслон, храна и променливи температури.

"Няма как да ти е комфортно, когато спиш на земята, с един чифт дрехи, да те хапят всички гадини, нощем да е 15 градуса и да умираш от студ, денем пък умираш от жега на 40 градуса и няма къде да се скриеш, нямаш подслон. Усетих може би живота на клошара, на животинката", споделя пред в. "Шоу" певецът.

Крум разкрива, че е оцелял на остров Кох Ронг, като е избрал да играе по нетипичен начин. "Радвам се, че в тази игра не показах лицемерие и бях себе си до край", споделя певецът. "Моите приятелства се случваха не с цел да се задържам, а просто защото е приятно да си комуникирам с определени хора, които ми допадат", казва още той.

В новия видеоклип на певеца - "Безчувствен", пък участват част от играчите в "Сървайвър-Камбоджа". Певецът издава, че се е опитал максимално да пренесе духа на играта в клипа, който вече успя да събере вниманието на феновете и бързо се превърна в един от хитовете на есента.