Драматичен дуел във „Фермата“ вчера изхвърли философката Ивона от шоуто. Сочената за стратега на риалитито загуби битката за оцеляване, на която се изправи срещу Виолета.

Вдовицата беше по-бърза само с общо 37 секунди във всички битки, но това се оказа достатъчно болярката да се размине с мечтата си да спечели „Фермата“ и 100-те хиляди лева награда. Въпреки че старателно беше разучила битките от предишни сезони, Ивона извади лош късмет и загуби много време в търсенето на чук в купа сено и след това на ключ, поставен в тухли.

Философката успя да спечели само първата игра – исторически и географски въпроси от Алманаха, на която обаче Виолета беше поставила 1 точка. След като спечели силовите игри, вдовицата отстрани най-мразената си съперничка с резултат 9 на 1 точки. Очаквано дуелът беше зрелищен и на косъм, а двете конкурентки показаха страхотни умения в коването на пирони, където се справиха почти професионално. След ударите с чук обаче, кръв рукна от ръцете на Виолета, която за пореден път прояви типичния си хъс и агресия. Вдовицата излезе с тениска с лика на децата си и посвети победата си на тях, пише blitz.bg

„Искам да стана първата жена, спечелила „Фермата“, заяви Вили, която загубила съпруга си преди 10 месеца и сега разчита на наградата, за да осигури спокоен живот на малките си момиченце и момче.