Кубрат Пулев призна, че е напълно готов за семейство и деца, но чака годеницата му Андреа да се реши на тази стъпка.

Самата фолк певица от няколко години отбива мераците на боксьора с оправданието, че още се чувства малка, и изтъква, че първо мисли за кариерата си, а сватбата е на заден план. Именно от въпросите за семейство и бебе идват драмите в дългогодишната връзка на двамата влюбени, научи „Всеки ден".

Европейският шампион по бокс сподели, че с певицата искат сватбата им да е пищна, красива и неповторима. Кобрата разкри още, че в самото начало на връзката си с русата фолк фурия е бил сигурен, че това е жената за него, и за да й го покаже, я ощастливил с годежен пръстен в много ранен етап от любовта им. В крайна сметка единственото важно за напусналата „Пайнер" певица било венчавката им да е романтична, а за Пулев - да е и голяма, пищна и уникална.



Кубрат признава, че от повече от година натиска русата си силиконова любима за дете, но тя държала на традициите и предпочитала двамата да поизчакат и бебето да се появи след сватбата.

„Не искам наследниците ми да растат без мен и да ги захвърля на бабите, за да ги гледат. Майката трябва да бъде майка, а аз в момента съм отдадена на кариерата си и обикалям по участия, не мога да обърна толкова внимание на едно бебе, колкото искам", казвала изпълнителката на „Полудей". Покрай сдобилия се и с втора рожба по-малък брат на Кобрата - Тервел, мераците на годеника на Андреа се засилили още повече и той не спирал да я увещава колко ще е хубаво и те да си имат бебенце.

„Андреа не може да отлага вечно създаването на семейство. Дори и родителите й го казват, но тя не слуша, като си е наумила кариера, та кариера. Кобрата ще я изчака още година, най-много две и ще й постави ултиматум, защото е крайно време", коментираха пред „Всеки ден" близки до двойката.