Звездата в професионалния бокс Кубрат Пулев отвори нов ресторант в столичния квартал "Лозенец". Кубрат и брат му Тервел имат вече опит в кулинарния бранш, като от няколко години стопанисват друг ресторант - на входа на Южния парк. Сред гостите на звездното парти бе Христо Сираков, известен като Ицо Стоте манекенки, Мис България Маги Вълчанова, която наскоро се пробва да готви неуспешно в „Черешката на тортата” и певицата Есил Дюран. Тя не издържа и грабва бъркалката за яйца, за да покаже какво може в кухнята.

От купона липсваше приятелката на Кубрат Андреа. Отсъствието й стана още по-забележимо на фона на семейството на Тервел, което охотно позираше пред камерите, а после седна да опита и храната. Както Hotnews.bg писа, певицата бе на почивка, но вече е в София, защото днес има участие. Преди няколко месеца БНТ съобщи, че заведението на двамата братя има проблеми заради недоволството на жителите в „Лозенец”.

Имотът, в който се намира е църковен. Църквата "Преображение Господне" е предоставила на инвеститор правото на строеж за 15 години, разкри разследването на БНТ.
Напомняме, че Тервел и Кубрат отвориха първия си ресторант преди две години, като управлението бе поверено на Тервел заради голямата заетост на Кобрата. Той предлага арабска кухня, а в него често пеят фолкпевци, като последното обявено участие е това на Кондьо.