"Андреа е моята слабост. Тя най-много се възползва от прекомерна ми доброта към хората. Даже злоупотребява с това. Може би и аз съм виновен, тя така да се разлигави." С тези думи боксьорът Кубрат Пулев изненадващо разкри подробности за връзката си с фолкпевицата Андреа в телевизионно интервю.

Най-известният ни боксьор даде да се разбере, че много иска да има деца. На този етап във връзката му с фолкпевицата това е невъзможно. Пулев загатна, че с блондинката имат трудности във връзката си, но на този етап са заедно. "С нея е сблъсък на характери, но се надявам да се изгладят нещата и всичко да е наред", чертае прогнози за бъдещето най-добрият ни боксьор.

Японски сватбари куфеят на Андреа

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

Андреа се пусна гола след скандала с фотошопа

Кубрат не крие, че се чувства реализиран в професионален план, но не и в личен. Според него покойният му баща би му се скарал, че толкова много е изостанал със създаването на истинско семейство, пише "България Днес". "Много е важно, когато човек има всичко да го оцени. Да оцени и човека до себе си. Готов съм да имам семейство от момента, в който навърших 30 години. Тогава имах вече пари, харчех по заведения, но се чудех какво правя там", споделя Пулев.

Шампионът си дава ясна сметка, че Андреа скоро трябва да смени сцената със смяната на пелени. "Времевият обръч се стеснява най-вече за нея. Да имам деца ще е голям успех и аз наистина го искам. Надявам се скоро да се променят нещата в тази посока", пожелава си за новата година боксьорът.